Handelsbetingelser Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Forsiden Om Landsforeningen Autisme Spektrum Forstyrrelse Rådgivning Handicappolitik Nyheder Børn og Unge Presse Shop

Rådgivning

Som medlem af Landsforeningen Autisme kan du få rådgivning på telefon og mail af foreningens socialrådgiver Ulla Kjer.

Ulla Kjer kan hjælpe med støtte og vejledning på socialområdet i forhold til gældende lovgivning og rettigheder på autismeområdet.

Hjælp til selvhjælp

Den gratis socialrådgivning er overordnet hjælp til selvhjælp. Det betyder, at du bliver vejledt i reglerne på et givent område, hvornår du er berettiget til en ydelse, eller hvilke oplysninger kommunen har behov for i en given ansøgning.

Artikler om gældende lovgivning

Landsforeningens socialrådgiver, Ulla Kjer, udarbejder artikler vedrørende gældende lovgivning, til brug for foreningens medlemmer.

For at læse artiklerne kræver det, at du har Adobe Reader, da artiklerne er gemt som pdf-dokumenter. Hvis ikke du har Adobe Reader, kan du hente programmet ved at klikke her. Programmet er gratis.

Ekstra hjælp

Det er nu muligt at købe ekstra hjælp hos Landsforeningen Autismes socialrådgiver. Det kan være aktuelt i situationer, som ikke kan løses over telefonen; f.eks. hvis man ønsker socialrådgiveren skal:

• med som bisidder
  • deltage i møder med kommunen
  • holde eksterne oplæg om lovgivningen på socialområdet

Prisen er 650 kr./timen plus kørselsudgifter.

Støttetelefon hver tirsdag!

Har du brug for at få et godt råd eller for at få vendt din situation med nogen, der har autisme i inde på livet ligesom dig selv?

Landsforeningen Autismes “støtte-telefon” har åbent hver tirsdag fra 16.00 - 19.00 for medlemmer, der har brug for en snak.

Telefonen bliver besvaret af Landsforeningen Autismes formand og næstformand, der begge har mange års erfaring på autismeområdet.

Ring på telefon 70 20 42 85 / 70 20 40 82

Landsforeningens socialrådgiver Ulla Kjer har træffetid:

mandag, torsdag og fredag mellem kl. 9-12

tirsdag mellem kl. 16-19