Handelsbetingelser Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Forsiden Om Landsforeningen Autisme Spektrum Forstyrrelse Rådgivning Handicappolitik Nyheder Børn og Unge Presse Shop
PBS

Meld dig ind i Landsforeningen Autisme

Som medlem i Landsforeningen Autisme bliver du helt automatisk medlem af den lokale kreds du hører under. Når du er meldt ind i foreningen, kan du nyde godt af vores mange medlemstilbud. Der er både lokale tilbud og større sociale arrangementer, du kan deltage i.

Herunder kan du se nogle af de muligheder du har, som medlem af Landsforeningen Autisme. Du kan se flere under menupunktet ”Landsforeningens tilbud”:

Socialt fællesskab: Vi tilbyder både uge kursus og ferieture og i december måned en tur i teatret. I din lokale kreds kan du desuden finde tilbud om temaaftener og/eller netværksgrupper. For at se de lokale tilbud skal du finde din lokale kreds under ”Kredse" på forsiden.

Rådgivning: Landsforeningen Autismes socialrådgiver hjælper med råd og vejledning til alle medlemmer. Læs mere om socialrådgiveren her.

Kurser og viden om Autisme: Landsforeningen Autisme afholder både kurser og konferencer omkring autisme. Du kan se mere omkring dette på www.sikon.dk. Din lokale kreds tilbyder desuden flere andre arrangementer med temaer om autisme.

Autismebladet: Bladet indeholder mange gode artikler om autisme. Bladet bliver sendt hjem til dig 10 gange om året.

Landsforeningen Autisme. Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup. Tlf. 70 25 30 65