Handelsbetingelser Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)  
   
Forsiden Om Landsforeningen Autisme Spektrum Forstyrrelse Rådgivning Handicappolitik Nyheder Børn og Unge Presse
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
Nyheder
  
Biletter til Eventyrteatret

For mange år siden stiftede Julemanden De Julympiske Julelege for at skabe venskab og fred mellem de mange forskellige eventyrlige julevæsener. Legene finder sted hvert fyrretyvende år, og i 2015 mødes de fire finalister: Husnisserne, Økoalferne, Tusmørketroldene og Havenisserne på Para-Ice Hotel for at konkurrere i discipliner som Den store Julebagedyst, X-mas Factor og Vild med Træskodans.

De ellers så fredlige julelege, skabt for at fremme sammenhold på tværs af race, køn og overbevisning, udvikler sig til sabotage, skandaler og intriger af værste skuffe. 
Får misundelse og mistillid lov til at ødelægge julefreden?
 
Hvem står bag sabotagen af De Julympiske Julelege? Og lykkes det at finde en vinder af Den Gyldne Pokal? 
 
 
Forældre stresser over mangel på hjælp til autistbørn

Det er svært for forældre til autistiske børn at få hjælp, når de henvender sig til det offentlige. Det får forældrene til at gå ned med stress, angst og depression, viser ny undersøgelse.

Forældre til børn med autisme støder panden mod muren, når de forsøger at hente hjælp fra det offentlige. Og det får dem til at gå ned med stress, angst og depression
 
 
 
Flere nyheder
  
    
 
    
    
   
   
  
Landsforeningen Autisme. Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup. Tlf. 70 25 30 65