Handelsbetingelser Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Forsiden Om Landsforeningen Autisme Spektrum Forstyrrelse Rådgivning Handicappolitik Nyheder Børn og Unge Presse Shop

Trænger du til et juleeventyr?

Husk at du kan købe billetter til hele familien til Eventyrteatrets populære musical 'Et Juleeventyr' i Glassalen i Tivoli den 3. december kl. 12.

Teaterbilletten giver adgang til "Jul i Tivoli" - mere "julet" kan det vist ikke blive!

Billetterne koster 170 kr./stk. Normalpris er 230 kr./stk.

OBS. Billetterne skal afhentes uden for Tivolis hovedindgang kl. 11-11.30 lørdag den 3. december

Aktiviteter i Landsforeningen Autismes kredse

Find aktiviteter i din kreds fra 27. oktober

Deltag i spørgeskemaundersøgelse om søskende til autistiske børn

Flere forældre fratages kompensation for tabt arbejdsfortjeneste. Det er et vigtigt område at belyse, da det berører en hel familie og ikke kun det autistiske barn, når kommunen strammer deres serviceniveau.

Derfor har Landsforeningen Autisme oprettet en spørgeskemaundersøgelse, der skal kortlægge, hvordan søskende til børn med autisme klarer sig og har det.

Deltag i spørgeskemaundersøgelsen her

Får du vores nyhedsbrev?

Autisme-Nyt holder dig opdateret på aktuelle politiske nyheder, nye tiltag på autismeområdet, foreningens arrangementer og medlemstilbud – og du modtager det direkte i din mailboks!

Du modtager nyhedsbrevet en gang om måneden.

Tilmeld dig Landsforeningens nyhedsbrev her

Deltag i undersøgelse om kontanthjælpsloft

Danske Handicaporganisationer undersøger i øjeblikket konsekvenserne af kontanthjælpsloftet, der træder i kraft 1. oktober.

Bliver du ramt af det nye kontantshjælpsloft? Så deltag i Danske Handicaporganisationernes undersøgelse.

Deltag i undersøgelsen her

Har du brug for et godt råd?

Rådgivning & støtte hver tirsdag!

Har du brug for at få et godt råd eller for, at få vendt din situation med nogen der har autisme i inde på livet, ligesom dig selv?

Landsforeningen Autismes “støtte-telefon” har åbent hver tirsdag fra 16.00 - 19.00, for medlemmer der har brug for en snak.

Klik på nyheden for at se mere.