Handelsbetingelser Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)  
   
Forsiden Om Landsforeningen Autisme Spektrum Forstyrrelse Rådgivning Handicappolitik Nyheder Børn og Unge Presse Shop  
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
Nyheder
  
Mødeaftaler med landsformand Heidi Thamestrup

I forbindelse med at Landsforeningen Autisme flyttede til nye lokaler på Banestrøget 19 overgik foreningen også til et nyt kalendersystem. 

I den forbindelse har vi opdaget at vores IT leverandør ikke har fået alle kalenderaftaler flyttet med over i vores nye system.  Derfor vil vi gerne bede om, hvis I har lavet aftaler om møder, oplæg eller besøg med Heidi Thamestrup,  at I genfremsender dato og indhold for aftalen sådan at vi får genetableret alle kalenderaftalerne. 

 
 
NYE arrangementer i kredsene - December 2017

OPDATERET: Her er de nyeste arrangementer i kredsene. Find din kreds herunder eller gå ind på kreds' hjemmeside for at se, hvilke arrangementer de har planlagt til de kommende måneder.  

 
 
Meeting of Minds 6 - call for papers

Meeting of Minds 6 er en international forskerkonference der finder sted i København d. 9. og 10. november 2017l

Har du et spændende emne, som du gerne vil have med på MoM 6 2017? Så er der nu åbent for, at du kan melde den ind til os. 

Der er sidste frist for at indsende oplysninger senest 15. august 2017 

 
 
Mit hospitalspas

Hospitalspasset hjælper autister, når de skal til lægen eller på hospitalet. I folderen skrives vigtige oplysninger ind om CPR, kontaktperson, medicin, hvordan personen bedst kommunikere, og hvad der stresser dem - så de kan have den med på hospitalet.

Hent hospitalspasset HER.  

 
 
Får du vores nyhedsbrev?

Autisme-Nyt holder dig opdateret på aktuelle politiske nyheder, nye tiltag på autismeområdet, foreningens arrangementer og medlemstilbud – og du modtager det direkte i din mailboks!

Du modtager nyhedsbrevet en gang om måneden.

Tilmeld dig Landsforeningens nyhedsbrev her

 
 
Har du brug for et godt råd?

Rådgivning & støtte hver tirsdag!

Har du brug for at få et godt råd eller for, at få vendt din situation med nogen der har autisme i inde på livet, ligesom dig selv? 

Landsforeningen Autismes “støtte-telefon” har åbent hver tirsdag fra 16.00 - 19.00, for medlemmer der har brug for en snak.

Klik på nyheden for at se mere.

 
 
 
Flere nyheder
  
    
 
    
    
   
   
  
Landsforeningen Autisme. Banestrøget 19, 2630 Taastrup. Tlf. 70 25 30 65