Handelsbetingelser Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Forsiden Om Landsforeningen Autisme Spektrum Forstyrrelse Rådgivning Handicappolitik Nyheder Børn og Unge Presse Shop

Tillykke til H.K.H. Prinsesse Marie

Landsforeningen Autismes protektor fylder 40 år.

H.K.H. Prinsesse Marie har gennem de seneste år været protektor for Landsforeningen Autisme, noget vi er rigtig glade for, da det er med til at styrke kendskabet til autisme betydeligt.

Prinsessen udfører et stort og engageret arbejde, når hun deltager i arrangementer og besøg hvor autisme er i centrum. Vi glæder os til det videre fremtidige arbejde og ønsker Prinsessen en rigtig god fødselsdag.

Så er årets SIKON katalog klar

Landsforeningen Autismes logo som vedhæng

Køb Landsforeningen Autimes logo som et vedhæng på 40 mm. Bemærk at der ikke medfølger kæde.

Vedhænget er lavet i Landsforeningens orange farve med en øsken bagpå til kæden.

Vedhænget er udført i messing og påført nikkelfri sølv sådan at det er allergivenligt.