Handelsbetingelser Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Forsiden Om Landsforeningen Autisme Spektrum Forstyrrelse Rådgivning Handicappolitik Nyheder Børn og Unge Presse

Frameld nyhedsbrev
18-02-2013

Formand for Landsforeningen Autisme og eventchef Morten Carlsson omkom søndag i sin bil i en tragisk eneulykke.

Gennem sit voksne liv har Morten været dybt engageret i autismesagen og mennesker med handicap generelt. Han har senest været drivkraft i opbygningen af verdens bedst tilgængelige bygning, der huser en række handicaporganisationer.

Som producent i DR og senere som chef i produktionsselskaber, har han stået i spidsen for afviklingen af hundredvis programmer, events og festivaler.

Alle, der har mødt Morten, er blevet smittet af hans varme personlighed, store omsorg for andre, hans kreative væsen og positive tilgang til livet. Han vil blive savnet forfærdeligt.

Morten blev 54 år og efterlader sig kone, tre voksne sønner og et barnebarn.

Bisættelsen finder sted på Vestre Kirkegårds Nordre Kapel store sal fredag den 22. februar, klokken 14.00.

Lotte, Juri, Nikolaj, Lasse og familie

Blomster ved bisættelsen modtages gerne, men familien ønsker i højere grad at man betænker Lassefonden. Dette kan gøres ved at indbetale en donation på konto i Arbejdernes Landsbank 5339 0515407 - skiv i kommentarfeltet at de skal anvendes til uddeling.

Lassefondens midler er indsamlet i forbindelse med Morten Carlsson 50 års fødselsdag i april 2008 samt private donationer. Afkastet af Lassefondens midler går ubeskåret til legater til brug for ferie, aflastning eller anden forsødelse af tilværelsen for børn og unge med ASF og deres familier.

Landsforeningen Autisme. Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup. Tlf. 70 25 30 65