Handelsbetingelser Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)  
   
Forsiden Om Landsforeningen Autisme Spektrum Forstyrrelse Rådgivning Handicappolitik Nyheder Børn og Unge Presse Shop  

12-06-2018

Forældreundersøgelse 2018

Vi har brug for viden om, hvordan forældre til børn med autisme har det - og ikke mindst bliver behandlet af systemet. Du kan hjælpe os med svar her. 

 

Siden 2012 har Landsforeningen Autisme hvert år undersøgt støtten til forældre med autistiske børn. Gennem undersøgelserne får vi viden om og et indblik i, hvordan forældre har det - og hvordan mødet med kommunerne er. 

Politikerne siger, alle familier skal sikres den støtte og hjælp, de har ret til. Men er det faktisk sådan? Det vil vi afdække med undersøgelsen. 

Besvar undersøgelsen HER.

Spørgsmålene kan ikke dække alle problematikker, så der er ved hvert spørgsmål mulighed for at skrive kommentarer og uddybe. Vi læser alt grundigt. 

Bruges i vores politiske arbejde 

Vi bruger undersøgelser som denne i vores politiske arbejde. 

Kommunernes kompensation og service til mennesker med handicap og deres pårørende er uens fra kommune til kommune, det har vi brug for at kunne dokumentere. 

En undersøgelses værdi afhænger af mængden af besvarelser, derfor har vi brug for, at I besvarer undersøgelsen og deler den i alle relevante netværk.

Undersøgelsen er anonym. Og alle svar bliver anonymiseret ved en eventuel offentliggørelse. 


Undersøgelsen er for alle forældre til børn, unge og voksne med autisme.


Følg os på Twitter
   
Landsforeningen Autisme. Banestrøget 19, 2630 Taastrup. Tlf. 70 25 30 65