Handelsbetingelser Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)  
   
Forsiden Om Landsforeningen Autisme Spektrum Forstyrrelse Rådgivning Handicappolitik Nyheder Børn og Unge Presse Shop  
  
Shop menu
Shop
Gå til betaling
 
Indkøbskurv
Varer i kurv:
Pris i alt:
  
Tøm kurv
Gå til betaling
 
  
Bestil vare
  
Life Animated
Vare nr.: 507

Life Animated 

Så er den her - den prisvindende dokumentarfilm Life Animated på DVD!

Landsforeningen Autisme har fået lov at tyvstarte salget på spillefilmen til en fordelagtig pris på kun 99 kr.

Om filmen 

En rørende fortælling om den unge autistiske mand Owen, der finder vejen til kontakten med omverdenen gennem sin kærlighed til Disney universet. I filmen følger man Owens vej fra isolation i retning af selvstændighed. 

Filmen rammer lige i hjertet:”Filmen var fantastisk og rørende på mange måder, og kan absolut anbefales. DEN SKAL SES.”, lyder det fra Mehdi Owliaie, institutleder på Det Nationale Autismeinstitut.

”Autister omtales ofte som mystiske væsner, der isolerer sig og vælger det sociale fra. Life Animated illustrerer Owens kamp for at forstå det sociale og for at få venner – måske kan vi nu, endelig, slippe af med den fordom”, siger formanden for Landsforeningen Autisme Heidi Thamestrup.  

En perfekt julegave 

Ønsker du at give filmen til julegave, har du mulighed for at få pakket filmen pænt ind i julepapir og få den sendt direkte til modtageren. 

Indtast det blot i feltet inden kontakt- og betalingsoplysninger.

Pris 

99 kr. inkl. forsendelse 

Levering

Grundet Post Nords nye afhentnings- og leveringstider, skal vi gøre opmærksom på, at levering kan tage op til 10 hverdage.  Pris: kr. 99,00
  Antal:  
    
 
 
 
Landsforeningen Autisme. Banestrøget 19, 2630 Taastrup. Tlf. 70 25 30 65