Handelsbetingelser  Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)  
   
Forsiden Kurser       Landsforeningen Autisme   
Sikon konferencen 2018
Kurser - Klik her og se alle vores kurser
Meeting of Minds 7
Ferie med Lansdsforeningen Autisme
Bestilling af kataloger
Kontakt os


15-01-2018

Autisme

Jeg er autist - …. Og mor! 

Ellen Vallentin Christiansen

Mit navn er Ellen. Jeg er 40 år og mor til en datter på 4 år. Nogle kender mig måske fra min side Rainwoman.dk, herudover er jeg tovholder for NAUK København - en netværksgruppe på mere end 100 medlemmer, samt initiativtager til og tovholder for
facebookgruppen “Livet som forældre på spektret <3” en debat og erfaringsudvekslingsgruppe på nettet for forældre med autisme, denne er ligeledes på godt de 100 medlemmer i skrivende stund. Jeg har holdt oplæg på svel SIKON som SKIVE-konferencen, og er i mine foredrag optaget af at skabe bro imellem oplevelsen af at være autist til forståelsen af hvordan det er at være autist. Mit fokus og min livsstrategi er et positivt syn på livet, uden at ligge skjul på de udfordringer jeg oplever.

I denne workshop vil jeg tale om hvilke udfordringer og forhindringer det er jeg som autistiske forælder møder i hverdagen, og hvordan jeg møder og overvinder dem. Det er min oplevelse at der eksisterer en del tabuisering hos mange autistiske forældre, i forhold til at fortælle om de udfordringer vi oplever i forældrerollen, og med denne workshop ønsker jeg at italesætte disse udfordringer, men også at beskrive hvordan jeg tackler dem og formstøber forældrerollen til et rum hvori jeg magter at være forælder og bidrage positivt til min datters udvikling samt hendes og vores familieliv. Jeg kommer med konkrete eksempler på støttebehov i forhold til omgivelserne og forslag til fokusområder i forhold til det at rådgive og støtte autistiske forældre i deres rolle som forældre, samt giver eksempler.


Sikon konferencen 2018  Kurser - pårørende Kurser - professionelle Autisme i fokus
 

Telefoner:
Lars Grønlund:          30 53 34 52
Maria Frostholm:       20 57 63 30

E-mail: kursus@autismeforening.dk