Handelsbetingelser  Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)  
   
Forsiden Kurser       Landsforeningen Autisme   
Sikon konferencen 2018
Kurser - Klik her og se alle vores kurser
Meeting of Minds 7
Ferie med Lansdsforeningen Autisme
Bestilling af kataloger
Kontakt os


15-01-2018

Autisme

Mets Aspie World

Mette Borchert Vahlun

Dette foredrag handler om, hvordan jeg oplever og sanser verden på godt og ondt. Jeg er en 20 årig pige, som fik min Asperger diagnose i 2009, da jeg var 11 år gammel. Senere har jeg fået suppleret med diagnoserne ADHD og OCD. Jeg vil i mit foredrag fortælle udpluk fra mit liv, der har budt på mange sejre men også mange nederlag. Jeg vil fortælle om mit skoleforløb, hvor jeg i et inklusionsforsøg har gået på to folkeskoler, en friskole, to efterskoler, en specialskole, en ungdomshøjskole, en frifagskole, et fag på fjernstudie og til sidst en højskole.Jeg har gennem selvforståelsesforløb i to forskellige grupper og mange samtaler fået en stor selvforståelse og redskaber til at forstå og takle mange af de udfordringer, jeg møder i en neurotypisk verden.

Mit foredrag kommer også til at omhandle mine strategier og redskaber til at begå mig bedre i en neurotypisk verden. Som 16-årig fik jeg Iden til at lave en konference for alle med interesse i kvinder på spektret. Alle oplægsholdere skal selv være kvinder på spektret – og i det hele taget er konferencen tilrettelagt os autisters behov. For at udbrede mere viden og forståelse om autistiske kvinders liv, startede jeg ”Mets Aspie World”, som er en dansksproget youtubekanal. Udover Youtube har jeg også en blog på Facebook med samme navn. Både på min blog og på Youtube fortæller jeg blandt andet om, hvordan mit liv med diagnoserne Asperger og ADHD er og hvordan andre kan være med til at tilgodese de særlige behov, vi på spektret har.

Sikon konferencen 2018  Kurser - pårørende Kurser - professionelle Autisme i fokus
 

Telefoner:
Lars Grønlund:          30 53 34 52
Maria Frostholm:       20 57 63 30

E-mail: kursus@autismeforening.dk