Handelsbetingelser  Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)  
   
Forsiden Kurser       Landsforeningen Autisme   
Sikon konferencen 2018
Kurser - Klik her og se alle vores kurser
Meeting of Minds 7
Ferie med Lansdsforeningen Autisme
Bestilling af kataloger
Kontakt os


15-01-2018

Pædagogisk Udviklingsarbejde

At arbejde i fravær – en workshop om skolevægring

Kamilla Kobæk, Pædagogisk Konsulent

Hvad gør vi som lærere, pædagoger og forældre?
Børn, der ikke kan eller vil komme i skole er en stigende udfordring i både folkeskoler og specialskoler. Det efterlader frustrerede børn, forældre og professionelle. Denne fælles udfordring skaber behov for praksisbeskrivelser og konkrete redskaber, som kan iværksættes med det samme. Det er workshoppens fokus.
Workshoppen kommer til at have gennemgående fokus på, at vi ikke må glemme de børn, vi ikke kan se (fordi de ikke fysisk er til stede). Med bud på strukturerede tilgange, kan vi sammen skabe et fundament for, at børnene igen kan tage imod læring og komme ud af isolationen. Der vil komme konkrete bud på, hvordan man kan arbejde struktureret i sin tilgang –altså hvordan man kan arbejde i fravær.

Kamilla er lærer og pædagogisk konsulent i organisationen Sputnik som tilbyder dagbehandling, STU, kollegier og kursuscenter. Derudover er hun VISO-specialist. I forbindelse med rådgivning, kursus og oplæg er det hendes erfaring, at der altid er efterspørgsel på konkrete handlemuligheder. 

Sikon konferencen 2018  Kurser - pårørende Kurser - professionelle Autisme i fokus
 

Telefoner:
Lars Grønlund:          30 53 34 52
Maria Frostholm:       20 57 63 30

E-mail: kursus@autismeforening.dk