Handelsbetingelser  Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)  
   
Forsiden Kurser       Landsforeningen Autisme   
Sikon konferencen 2018
Kurser - Klik her og se alle vores kurser
Meeting of Minds 7
Ferie med Lansdsforeningen Autisme
Bestilling af kataloger
Kontakt os


15-01-2018

Pædagogisk Udviklingsarbejde

HABITUS leverer højt specialiseret pædagogisk støtte til borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Jimmi Jørgensen (mfl.)  

HABITUS leverer højt specialiseret pædagogisk støtte til borgere med gennemgribenden udviklingsforstyrrelser. HABITUS samarbejder med kommuner over hele landet. De fleste borgere som bor hos os, har udover en autismediagnose, flere tillægsdiagnoser bl.a. mental retardering og sansemæssige forstyrrelser.

På workshoppen kan du høre om, hvordan vi arbejder specialpædagogisk med borgere som er meget udfordrede og som har et højt stressniveau, når de flytter ind hos os. Vi har mange års erfaring med at skabe stabilitet og struktur i dagligdagen, som minimerer stressniveauet og skaber grobund for et liv i størst mulig trivsel. Vi fortæller på workshoppen om vores grundlæggende menneskesyn, faglighed, pædagogiske metoder, og vores interne kursus- og supervisionsforløb. Vi præsenterer også vores IT baserede læringssystem der sikrer, at den enkelte medarbejders viden og kompetencer er opdaterede. 

Sikon konferencen 2018  Kurser - pårørende Kurser - professionelle Autisme i fokus
 

Telefoner:
Lars Grønlund:          30 53 34 52
Maria Frostholm:       20 57 63 30

E-mail: kursus@autismeforening.dk