• logo3

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2021 Kreds Bornholm Landsforeningen Autisme indkalder til ordinær generalforsamling: Torsdag d. 4. marts kl. 19. Af hensyn til de fortsatte restriktioner ift Covid-19 afholdes årets generalforsamling online via Teams. Den endelige dagsorden samt link til Teams udsendes ved tilmelding. Sidste frist for tilmelding: Onsdag d. 3. marts kl. 12.

• IMG_1190

Vi har brug for alle, som kan give en hånd med. Vi har i det forgange år oplevet Landsforeningen i stormvejr, hvor vi har fået en ny formand, som vil noget andet end Heidi. Helt præcist hvad det indebærer, har endnu ikke vist sig. Vi er flere, som har fulgt det tæt på og været engageret – og har underskrevet mistillidsvotum online.