Malta pool
Malta legeplads
Indlæser

Familieferie på Malta

Tag på ferie til Malta med Landsforeningen Autisme og FolkeFerie.dk og få en uge med gode oplevelser, hyggeligt samvær, sol og strand.

På Malta kan du glæde dig til hvide strande, blå laguner og Europas reneste badevand. Den børnevenlige strand ligger kun 300 m fra vores feriecenter, som hedder Mellieha Holiday Centre. Husk snorklen, da der er mulighed for at udforske rev og undersøiske huler.

Vi rejser i uge 37 fra Kastrup og Billund
Afrejse 11. september
Hjemkomst d. 18. september.

Landsforeningen Autismes pædagogiske personale tilbyder aktiviteter for hele familien, og er klar til at støtte familierne, når det brænder på.
Vi vil dog gerne understrege, at Malta er en familieferie, hvilket betyder, at det pædagogiske personale ikke er en erstatning for forældrene, men en hjælpende hånd, når det brænder på.

• Børn under 2 år: kr. 299,-
  • Børnepriserne forudsætter, at der bor minimum 2 fuldt betalende voksne i feriehuset. Dog vil 1 voksen med 2 børn også opnå børnepris på begge børnene.
  • Priserne er inkl. flytillæg, mad ombord på flyet og transfer til og fra Mellieha Holiday Centre.
  • Mulighed for at vælge feriehusnr., hvis huset er ledigt. Pris kr. 100,- pr. hus pr. uge. Valg af hus foretages ved selve tilmeldingen.
  • Priserne er ekskl. frivilligt afbestillingsforsikring (kr. 270,- pr. person) og rejseforsikring.
  • Tillæg for Club Lux er kr. 425,- pr. person pr. uge. Læs om Club Lux her
  • Tilkøb af aircondition kr. 420,- pr. uge i receptionen eller ved selve tilmeldingen (forbehold for ændring af pris).
  • Tilkøb af flysæde kr. 50,- pr. person tur/retur. Ekstra benplads koster kr. 200,- pr. person tur/retur

BEMÆRK - Det er muligt at forlænge ferien med 1 uge før eller efter uge 37. Priser for to ugers rejser oplyses ved henvendelse til mariaf@autismeforening.dk

Vi flyver med det færøske flyselskab Atlantic Airways. I må medbringe 1 stk. 23 kg bagage og 1 stk. 8 kg håndbagage pr. person.

Mad og drikke

• Børn mellem 2-11 år spiser gratis fra børnemenukortet, når de er i følge med en voksen, som har bestilt samme pensionsform.
  • Øvrige børn betaler som vist i skemaet ovenfor.

Eksempel: Far, mor og 3 børn tager på ferie på Malta. 2 af børnene spiser gratis med, hvis forældrene bestiller enten morgenmad, halv- eller helpension.
Det 3. barn betaler som vist i skemaet ovenfor.

Feriehusene

Feriehusene indeholder:

• Privat gårdhave og tagterrasse
  • Gratis WiFi
  • Fiber TV
  • Linned, håndklæder og poolhåndklæder
  • Fuldt udstyret køkken med bl.a. ovn

Se alle detaljer her om husene her

Feriebyen

Feriebyen ligger naturskønt på det nordlige Malta og tilbyder et væld af faciliteter såsom stor, udendørs swimmingpool, babypool, ny børnepool, stor ny legeplads, ny minigolfbane, supermarked, nyrenoverede restauranter, indendørs pool, spa og fitness, multicourt og fodboldbane.

MTA, Maltas officielle turistorganisation, meddeler, at Mellieha Holiday Centre lever op til Maltas officielle COVID-19 sikkerhedsprocedurer. Det betyder, at feriebyen har haft besøg af MTA, som har gennemgået feriebyens faciliteter og områder.

Vejret

Vejret på Malta er varmt året rundt. Du kan glæde dig til en havtemperatur på 20 grader i gennemsnit og en lang, tør sommer, som strækker sig fra april til oktober. Gennemsnitstemperaturen i september er 28 grader.

Yderligere info

Kontakt Maria Frostholm Wallbridge på mariaf@autismeforening.dk eller tlf. 61313199.

Der er udsolgt for afrejse i Kastrup og der er få pladser tilbage fra Billund.

Du/I kan tilmelde jer familieferien på Malta her