Indlæser

Vigsø Sommerferie 2020

Landsforeningen Autisme tilbyder familieferie i Vigsø Feriecenter med indkvartering i moderne huse tæt på strand.

Hver familie kan vælge 1 uge - enten i uge 27, 28 eller 29.

Ferierne tilbydes i samarbejde med Arbejdsmarkedets Feriefond. Familier med indtægt fra kontanthjælp, SU, pension eller en indkomst, der ikke er højere end kontanthjælp kan få et gratis ophold i en uge.

Er din families indtægt for høj til at berettige til et gratis ophold, er der mulighed for et betalt ophold. En uge koster kr. 7500,- inkl. el.

På grund af corona-situationen arbejder vi med forskellige muligheder for at lave aktiviteter der kan foregå ”sammen – hver for sig”.

Hvem kan deltage i Vigsø Familieferie?

Man skal være medlem af Landsforeningen Autisme for at kunne deltage på denne ferie. Ferien arrangeres i stedet for Helsingør Ferieby, som ikke holdes i 2020.

Om husene

Der er linnedpakker i husene. Pakken indeholder lagen, hovedpude- og dynebetræk og 2 håndklæder pr. person.

Feriehusene har to soveværelser med senge til i alt 6 personer, bad og toilet, stue med TV og køkken-alrum samt Wi-Fi. Hytterne har terrasse med fantastisk udsigt. Feriecentret har adressen: Vigsø Feriecenter, Vigsø Bugt Vej 1, 7730 Hanstholm.

Når I skal hjem, skal I ikke gøre rent. I skal tømme og vaske køleskabet af, ligesom opvaskemaskine og affaldsspand skal være tømt, og der skal selvfølgelig være ryddet op. Døre og vinduer skal være lukkede.

Ankomst og afgang

Man kan komme ind i sit hus lørdag mellem kl. 15-17 og man skal flytte ud af huset inden kl. 10 på afrejsedagen.
Husdyr og rygning er ikke tilladt i husene.

Mad i løbet af ugen

Opholdet er inklusiv forplejning. I kan bestille købmandsvarer til de alle dage til levering i feriebyen. Hver familie får et beløb, og vi informer jer om, hvordan det skal foregå.

Få mere info her: http://vigsoe-ferie.dk/

Tilmeld dig/jer via disse links:

Uge 27

Uge 28