Indlæser
kr. 9800,00
Pladser tilbage:
20

Mestringsprogrammet vil klæde dig på ved at give dig viden og værktøjer til at hjælpe dit barn/den unge med autisme i svære situationer, så dit barn/den unge og hele familien har det godt og trives i dagligdagen.

Gennem individuelle forældresamtaler og undervisning vil du få flere kompetencer om opdragelsesmæssige strategier, som du kan bruge i hverdagen med barnet/den unge.

Vi gennemgår fx følgende emner:

• Hvad er autisme, og hvordan kommer autismen til udtryk hos dit barn/den unge? Du får her en grundlæggende viden om og indsigt i autisme.
  • Hvordan kan man forstå problemskabende adfærd hos barnet/den unge med autisme?
  • Introduktion til opdragelsesstrategier, der virker for børn/unge med autisme.
  • Hvorfor de virker. Du vil få redskaber og strategier, som kan støtte dit barn/den unge og familien i hverdagen.

Forløbsansvarlig

Mehdi Owliaie, Institutleder i Det Nationale Autismeinstitut

Varighed

2x4 timer

kr. 9.800,- for 2 personer.

Dine oplysninger

Tilføj flere deltagere

EAN-betaling

Udfyld nedenstående ved betaling via EAN nummer