Indlæser
kr. 9800,00
Pladser tilbage:

Kursusindhold

Er du ung/voksen med autisme og oplever du udfordringer på din arbejdsplads eller uddannelse, vil forløbet Mening & Mestring måske være det rette forløb for dig.

Formålet med mestringsforløbet er at give dig indsigt i, hvad autisme er, og hvordan det lige netop kommer til udtryk hos dig. Gennem forløbet, vil du udvikle strategier til at håndtere de udfordringer, som du oplever.

Forløbet er et individuelt samtaleforløb. Samtalerne har fokus på udvikling af mestringsstrategier og håndtering af sociale situationer. Samtalerne vil også støtte dig i forhold til håndtering af stress og frustrationer.

Temaerne for mestringsforløbet vil fx være:

• Psykoedukation om autisme – at genkende og forstå autismens udtryk hos dig
  • Støtte til udfordringer i forbindelse med arbejde og uddannelse
  • Støtte til udfordringer i forbindelse med fritid og socialt liv

Dine oplysninger

Tilføj flere deltagere

EAN-betaling

Udfyld nedenstående ved betaling via EAN nummer
Skriv betalerens mailadresse
kr. 9800,00
Ved kursustilmelding giver du samtykke til, at foreningen må opbevare dine person- og virksomhedsoplysninger
Ved kursustilmelding giver jeg samtykke til, at foreningen må videregive mine person- og virksomhedsoplysninger