Indlæser
kr. 2300,00
Pladser tilbage:

Kursusindhold

Kurset giver fagfolk viden om og indsigt i sansebearbejdning hos børn og unge med autisme, og hvordan sensoriske udfordringer kan komme til udtryk i dagligdagen.

Kurset indeholder teoretisk viden om de neurologiske processer, som forårsager sensoriske vanskeligheder. Kurset lægger vægt på transfer af teoretisk viden til praktisk forståelse. Kursusdeltagerne får forudsætninger for at genkende sensoriske udfordringer hos børn og unge med autisme.Der fokuseres ligeledes på praksis med viden om aktivitetsmuligheder og tilpasning i miljøet i forhold til sensoriske vanskeligheder.

• Teori om de neurologiske processer bag sensorisk bearbejdning
  • Indsigt i sensoriske udfordringer og modulationsvanskeligheder
  • Hvordan sensoriske udfordringer kan komme til udtryk
  • Aktivitetsmuligheder og tilpasninger i miljøet

Kursusleder

Linda S. Larsen, faglig leder hos Det Nationale Autismeinstitut

kr. 2.300,- Varighed 6 timer.

Kurset foregår typisk på institutionen eller skolen

Dine oplysninger

Tilføj flere deltagere

EAN-betaling