Indlæser
kr. 2300,00
Pladser tilbage:

Kursusindhold

Supervision og rådgivning tilbydes fagpersoner, der i deres arbejde kommer i forbindelse med borgere med autisme.
Vi tilbyder individuel supervision og supervision af personalegrupper på skoler, institutioner, dag- og døgntilbud samt bofællesskaber.

Konsulentbistand gives i forhold til faglige autismeproblematikker. Det kan f.eks. dreje sig om konkret konsultation i en enkelt sag, deltagelse i netværksmøde, behandlingsmøde eller lignende.

Supervision og rådgivning gives også til lærere, pædagoger og psykologer i folkeskolen, på specialskoler, STU, behandlingshjem, gymnasier og videregående uddannelser.

Kursusledere

Mehdi Owliaie, institutionsleder på Det Nationale Autismeinstitut

Linda S. Larsen, Faglig leder på Det Nationale Autismeinstitut

Dine oplysninger