Indlæser
Starter:
Slutter:
Pris per deltager:
kr. 4900,00
Pladser tilbage:
25

 

Sociallæring

 

Der kan være forskellige perspektiver på, hvordan den unge skal støttes i at opnå de nødvendige kompetencer for at kunne fungere i forskellige kontekster.

Vi fokuserer på, at vi skal arbejde med autismen, hvilket betyder, at den grundlæggende forståelse er, at vi ikke skal ”træne”, men i stedet fokusere på læring af sociale kompetencer.

Vi skal udvikle vores egen forståelse af, hvilke sociale færdigheder, der bør være det grundlæggende fundament. Det handler altså ikke bare om at kunne give hånd, kigge i øjnene eller sidde med ved bordet.
Hvordan kan vi skabe et læringsrum for den sociale læring, der bygger på en forståelse for, hvordan og hvorfor neurotypiske og autistisk tænkende, har så forskellige forudsætninger for at håndtere den sociale kontekst?

Oplæg om sociallæring – hvordan skal vi forstå dette? Fokus vil være et dobbeltperspektiv, hvor vi både perspektiverer autistiske og neurotypiske forudsætninger for at håndtere sociale krav. Der vil være eksempler fra min praksis, hvor jeg har arbejdet med unge med ASF om emnet sociallæring.
Perspektiver på, hvilken sociallæring der vil være relevant i følgende kontekster: Skole/ungdomsuddannelser, job/arbejdspladser, venner, familie, bosteder.
Kursisterne skal arbejde med at udvikle metoder til at få den sociale læring i fokus på deres arbejdsplads. Grupperne skal præsentere deres arbejde for de øvrige kursister. På den måde giver vi de bedste betingelser for vidensdeling.

 

Målgruppe

Fagpersoner, der arbejder med unge med ASF, aldersgruppen 15 til 25 år.

 

Kursusleder/underviser

Dorthe Hölck, cand.scient.soc.

 

Dato

28.oktober 2019 kl. 9.30 - 16.00
29. oktober 2019 kl. 8.30 - 15.30

 

Sted

Høje Taastrup

 

Pris

Kr. 4.900,- pr. deltager, som dækker kursusmaterialer, overnatning og forplejning.

 

Kontakt

Lotte Irlind
kursus@autismeforening.dk 
eller tlf. 20 57 63 30

 

Tilmelding

 

Dine oplysninger

*
*
*
*
*
*
*

Tilføj flere deltagere

EAN-betaling

Udfyld nedenstående ved betaling via EAN nummer
*
*
*
*
Skriv betalerens mailadresse
*
*
kr. 4900,00
Ved kursustilmelding giver du samtykke til, at foreningen må opbevare dine person- og virksomhedsoplysninger
Ved kursustilmelding giver jeg samtykke til, at foreningen må videregive mine person- og virksomhedsoplysninger