• 24. maj. 2022-24. maj. 2022

Autisme café og generalforsamling i Landsforeningen Autisme, kommunalforeningen Haderslev

Vil du høre om muligheder og måske være medskaber af nye eller forbedrede tiltag for autister/mennesker med autisme og deres pårørende i kommunen? Vil du gerne mødes med andre som dig og dine? Vi afholder Café-aften med indbygget generalforsamling den 24. maj. Klokken 19:00 på ”Et rart sted at være”.

• 15. jun. 2022-15. jun. 2022

Egetofte Naturskole - for medlemmer bosat i Sønderborg kommune

Lions Sønderborg - Alssund, inviterer medlemmer af Landsforeningen Autisme, samt medlemmer af andre handicaporganisationer, med bopæl i Sønderborg kommune, en tur på Egetofte Naturskole i Sønderskoven.

• 27. maj. 2022-27. maj. 2022

Gram lergrav og museum

Tur til Gram Lergrav og museum - Udforsk livet i Gramhavet.   KUN for medlemmer af Kreds Sønderjylland.