Netværksaften

Event dato:
26. nov. 2019 - 26. nov. 2019

Har dit barn for nylig fået en diagnose indenfor autismespektret? Eller savner du blot at dele erfaringer med andre i samme situation som dig, uanset om dit barn har fået diagnosen for nylig eller for længe siden? Så kom til netværksaften for medlemmer af Landsforeningen Autisme Kreds Storkøbenhavn Nord.

Formålet med aftenen er, at du får mulighed for at danne en netværksgruppe med andre i samme situation som dig, som du kan dele erfaringer med. Vi forsøger så vidt muligt på forhånd at sammensætte netværksgrupperne, så du kommer i gruppe med andre pårørende, som du deler situation med.

Vi indleder aftenen med et oplæg om, hvordan man får en velfungerende netværksgruppe.

Netværksaftenen afholdes tirsdag den 26. november 2019 fra 18.30-21.30 på adressen Herlevgårdsvej 18 i Herlev.

Tilmeld dig her.