Gratis billetter til "En sommerdag i skoven" i Fårup Sommerland

24. feb. 2019

Landsforeningen Autisme har modtaget 500 entrebilletter, som giver gratis entré til Fårup Sommerlands særlige arrangement ”En forårsdag i skoven” den 14. april 2019. Billetterne er for foreningens medlemmer, så du/I kan komme gratis ind på dagen. Og vi vil selvfølgelig gerne give flest mulige familier chancen for at få billetter.

Hvornår kan jeg få fat i billetter?

Billetterne bliver frigivet tirsdag den 27. februar 2019 på Landsforeningens hjemmeside og Facebook-side.

Hvordan kan jeg få fat i mine billetter?

For at undgå, at billetter forsvinder i posten har vi aftalt med Landsforeningens sekretariat, at I kan hente billetterne hos vores kredsforenings formand Rigmor Lond, som bor i Skovlunde.

Din/jeres frist frist for bestilling af billetter er senest den 15. marts 2019.

Du/I kan sende en mail til os i kredsforeningen om, hvornår du ønsker at afhente billetterne (se mailadresse nedenfor).