Familiedag lørdag den 31.8.2019

Event dato:
31. aug. 2019 - 1. sep. 2019

Autismeforening Storstrøm inviterer medlemmerne og deres familier til familiedag på

Geomuseum Faxe og kalkbruddet,

Østervej 2B, 4640 Faxe,
lørdag d. 31. august 2019 kl 10.30 – 15.00

med følgende ”program”:

Kl. 10.30 – 10.45     Velkomst og uddeling af billetter til GeoMuseum Faxe samt værktøj

Kl. 10.45 – 14.00     På opdagelse i museet og i kalkbruddet. Der er ikke bestilt guide - mange har det bedst med at gå på egen hånd eller med dem, man kender godt.

Frokost indtager man, når man bliver sulten. Man kan ha’ egen frokost med og spise den i madpakkehuset lige ved museet. Man kan også til rimelige priser købe sandwich m.m. på Faxe Vandrerhjem, der er tæt nabo til museet. Se mere her: https://danhostelfaxe.dk/cafe-udsigten/

Kl. 14.00                Er der kaffe, kage og hyggeligt samvær ved udsigtsplatformen ved vandrerhjemmet.

Kl. 15.00                 Siger bestyrelsen tak for i dag. Museet har dog åbent til 17.00, så du/I kan blive og fortsætte opdagelserne et par timer mere.

Kredsen betaler entréen for voksne medlemmer (børn 0-17 år kommer gratis ind) samt leje af hammer og mejsel for deltagende børn. Og så sørger vi for kaffe/the/saft og kage om eftermiddagen.

Tilmelding

Af hensyn til billetbestilling samt kaffe og kage beder vi om tilmelding via SMS til
Jette Thisted Simonsen, tlf. 2065 2022 (oplys navn, postnr./by samt antal børn og voksne)
senest onsdag d. 28. august. Har du spørgsmål til dagen, er du naturligvis velkommen til også at ringe

Vi glæder os til at se mange af kredsens medlemmer og håber på godt vejr.

På Autismeforeningen Kreds Storstrøms vegne

Anne-Mette Petersen og Jette Thisted Simonsen

Praktisk info

Geomuseet anbefaler solidt fodtøj og tøj, der kan tåle at blive beskidt, solbriller eller kasket, da lyset er stærkt i det hvide kridt, og så en flaske vand til at slukke tørsten undervejs.
 I kan læse mere her om GeoMuseum Faxe: https://kalklandet.dk/attraktioner/geomuseum-faxe