Savner du samvær?

Event dato:
4. jun. 2020 - 1. jul. 2020

Vi tilbyder flere typer af klubaftener:

BrætspilCaféer og NetCaféer er aflyst indtil videre!

Nakskov,

NetværksCafé for pårørende

Er du mor, far, søster, bror, kæreste, ægtefælle eller bedsteforælder til eller på anden vis tæt på et menneske med autisme? Så kom og del dine erfaringer, glæder, sorger og frustrationer med andre i samme situation i en uformel ramme. Vi mødes kl. 18.00-20.30 til en hyggelig komsammen med lidt mad, vin, øl og vand, og taler om alt det, der ligger os på hjerte.

Vi mødes i Turkis Lokale, FrivilligCenter Lolland, Hoskiærsvej 17, 1. sal i bygning 12.
(på Nakskov Sundheds-Center, parkeringspladsen ved Fayesvej ligger nærmest)
Tilmeld dig senest 2 dage før mødetidspunktet via mail til autismestorstroem@outlook.dk. Hvis det er senere, så ring eller send en SMS til Bente Loldrup, 21 44 21 02, og hør om der er plads.
Det koster 30 kr. at deltage inkl. mad, kaffe, te og vand.

BrætspilsCafé især for unge og voksne med autisme/Aspergers

Har du selv en diagnose og har du lyst til at mødes med andre i samme situation, så mød op til hygge, samtale og spil samt lidt mad, kaffe, te og vand.  Hvis du har behov for, at en af dine pårørende deltager sammen med dig, er han/hun også velkommen. I mødes kl. 17.00 – 20.30. Tag evt. spil med, som du godt kan lide, og som du tror, andre også godt kan lide.

Sted: Mødelokale “Lilla” – Frivilligcenter, Sdr. Boulevard 82A, 4930 Maribo (ca. 1,7 km fra Stationen) – Ring, hvis du skal hentes i bil.
Kontaktperson: Michael Weyand, 5133 9665
Tidspunkt: kl. 17.00-21.30
Pris: Gratis. Foreningen byder på soda-/vand, snaks og småkager.
Tilmelding: Per sms til Michael 51339665

Onsdag den 19.2.2020
Onsdag den 25.3.2020
Onsdag den 22.4.2020
Onsdag den 27.5.2020

Download mødeplanen her

Vordingborg,

NetværksCafé

Foreløbig aflyst pga- coronavirus, da de afholdes på et plejehjem

Netværksgruppen er for forældre og pårørende mv. samt unge og voksne mennesker med autisme (efter folkeskolealderen).  Vi udveksler erfaringer og hjælper hinanden med at mestre hverdagens udfordringer.

En hverdag kl. 18 – 20.30 i Vordingborg på Brænderigården - kør ind fra Glamsbækvej-siden, Vordingborg. Parkering i gården. Vi mødes i mødelokalet på "100-gangen", der ligger i hjørnet af bygningen mellem Riddergade og Algade. Ring 60745672, hvis ikke du kan finde rundt.
Tilmeld dig senest 2 dage før mødetidspunktet per sms hos Sabine på 60745672 samt skriv, hvilken sandwich, du ønsker (æg/rejer, skinke, vegetar, laks) og navn og mobilnummer i tilfælde af aflysning ved sygdom eller lignende .
Det koster 30 kr. at deltage inkl. sandwich, kaffe, te og vand.

DOWNLOAD Mødeplan for NetværksCafé

Næstved,

BrætspilsCafé for unge og voksne med autisme (over 16 år)

En hverdag kl. 17-19:30  i konferencelokalet hos Lægerne Sehested og Hagens Axeltorv 6, 3.sal, 4700 Næstved.
Ring, hvis I ikke kan finde det. Indgangen er i passagen lige over for skobutikken.
Tilmelding er nødvendigt. Ring, hvis du har glemt det og gerne vil komme alligevel.

I er jer selv. Vi sørger for kaffe, te og vand og plads til at hygge og snakke.
Medbring gerne spil, hvis du har lyst. Ellers har vi.
Det er gratis, men sendt en sms senest dagen før til Sabine, 60745672 og skriv om du kommer.

Kontaktpersoner: Sabine 60745672 eller Mira 51273315
DOWNLOAD Mødeplan for BrætspilCafè her