Ungdom og autisme

5. feb. 2020 - 8. feb. 2020

Foredrag med Mathilde Lusty Sørensen

Torsdag den 6.februar 2020 kl. 18-21

Foredraget tager dig med helt tæt på de tanker og følelser, som præger et ungdomsliv, hvor krop, følelser og hormoner er i spil - og samtidig farves af en autisme diagnose.

Sted: "Salen" hos Dansk Folkehjælp i Nykøbing F, Brovejen 4 (ligger skråt overfor stationen)

Målgruppe: Unge med autisme fra 14 år, forældre, pårørende og alle andre interesserede.

Pris: Gratis for medlemmer. Ellers 50 kr. inkl. sandwich, te og kaffe.

Tilmelding er kun nødvendigt af hensyn til bestilling af sandwich, te og kaffe. Tilmelding senest den 30.1.2020 på autismestorstroem@outlook.dk.

Jeg hedder Mathilde og er 19 år gammel. Jeg er stifter af bloggen Mit liv med angst og autisme og af netværksgruppen Autisme-netværk 13-20 år, som begge kan findes på Facebook. Jeg har de sidste år afholdt foredrag til fagfolk, foreninger, kommuner, skoler, opholdssteder, psykiatri, klubber og har ligeledes deltaget i flere konferencer, senest Skivekonferencen. Jeg er fast skribent på Specialkompasset, og har også skrevet for Sind.

Fælles for alle mine foredrag er, at de tager udgangspunkt i mit eget liv og erfaringer. Jeg er selv diagnosticeret med autisme, angst, OCD, ADHD og spiseforstyrrelse, og går til dagligt på HF - så jeg kender på nær holdt til de vigtige balancer i livet med diagnoser.

Du kan læse mere om mig på https://www.facebook.com/mitlivmedangstogautisme/