• 21. aug. 2020-21. aug. 2020

Familieudflugt til Skærup ZOO

Vi har lavet en aftale med Skærup Zoo, som vil holde aftenåbent kun for os. Vi mødes kl. 17.00 og arrangementet slutter senest kl. 20.30. Foreningen betaler en del af arrangementet og sørger også for en pose dyrefoder pr. familie. Medbring selv egen mad, drikke og service. Som udgangspunkt skal man være medlem af foreningen for at kunne deltage. Kontakt gerne bestyrelsen for spørgsmål hertil. Prisen er 25 kr. for børn og 50 kr. for voksne. Tilmelding: Efter først-til-mølle princippet på linket Arrangementet gennemføres ved min. 20 tilmeldte. Sidste frist for køb af billetter er d. 10/8 2020.

• 18. apr. 2020-18. apr. 2020

Temadag er udsat grundet COVID-19

Igen i år indbyder vi til temadag. Denne gang varetages det faglige indhold af to personer med indgående kendskab til autisme, nemlig Søren Glistrup og Anne Mette Rosendahl Rasmussen. Du inviteres til en todelt lørdag, hvor Anne Mette vil holde oplæg om pubertet, identitet og selvforståelse for unge med autisme om formiddagen, og efter frokost vil Søren fokusere på eksekutive funktioner og derefter low arousal som tilgang. En hel dag, hvor du bliver klogere på forskellige emner i relation til autisme.