Hvem er vi?

Kreds Trekanten er den lokale forening af Landsforeningen For Autisme, der har til formål at bidrage til, at der skabes de bedst mulige vilkår for børn og voksne med Autisme Spektrum Forstyrrelser(ASF).
Foreningen virker for, at udbrede kendskab til og forståelse for de vanskeligheder ASF medfører, samt formidle oplysninger, støtte og vejlede forældre, søskende og andre pårørende.

Kreds Trekanten dækker kommunerne, Kolding, Vejle og Fredericia.

Bestyrelsen i Kreds Trekanten vil:

Lægge vægt på dialog med medlemmerne. Sørge for regelmæssig mødeaktivitet med fagligt indhold.

Gøre det muligt for medlemmerne at møde andre i samme situation, som man kan dele erfaringer med.

Gøre Kreds Trekanten synlig og kendt blandt samarbejdspartnere og de offentlige myndigheder.

Gennem kontakt til landsforeningen og andre organisationer få faglig sparring, så vi kan være med til at påvirke forskellige tiltag i kommunen.

Hvad kan vi tilbyde?

Bisidder for forældre.
En bisidder er to ekstra ører og ekstra hukommelse til møder med sagsbehandler og andre relevante parter.
Bisidderen er en neutral person, der dermed ikke er en del af sagen. De er brugeren/den pårørende selv der fører ordet ved mødet.
Bisidderen støtter og medvirker til relevant opfølgning. En bisidder er IKKE en sagsbehandler og er ikke personligt involveret i sagen.

Netværksgrupper for forældre.
Netværksgrupperne består af personer, der har autisme tæt inde på livet. I netværksgrupperne mødes forældre og deler deres erfaringer om de oplevelser, problemer og sorger, man har som pårørende.
Hvis man er interesseret i at komme i en netværksgruppe, er vi gerne behjælpelige med at starte en gruppe op.

Kurser/foredrag for alle interesserede.
Kreds Trekanten afholder løbende foredrag og kurser, der er åbne for alle interesserede.Der kan dog være en merbetaling for ikke medlemmer.
Vi udbyder f. eks temaerne: Autisme- og tillægsdiagnoser, piger med autisme, søskendeproblematikker, aftener for bedsteforældre osv.
Man er altid velkommen til at kontakte os, med forslag/ideer til foredrag og kurser.

Bestyrelsen:
Kreds Trekanten afholder en årlig generalforsamling, hvor man har mulighed for at blive valgt til bestyrelsen. Bestyrelsen afholder 6-8 møder årligt.
Ved vores arrangementer er der altid medlemmer fra bestyrelsen til stede.
Man bliver medlem, ved at melde sig ind Landsforeningen Autisme.