Landsforeningen Autisme, Kreds Trekanten

Dorte Schandorph Jensen

Sekretær og Repræsentantskabet delegeret

Lone Vejby Geil

(Vores søn er midt i 30-erne og har været diagnosticeret med en Asperger-diagnose, siden han var 11 år gammel. Både han og vi bor i Kolding. Vores søn er på pension, har et skånejob og bor selv med pædagogisk støtte. Jeg har siddet i bestyrelsen i en årrække.

Kasserer og Repræsentantskabet delegeret

Lena C. Juhler

suppleant for Repræsentantskabet

Line Andresen

(har været med i bestyrelsen siden 2019. Jeg bor i Kolding med min mand og vores to børn. Min søn er født i 2009 og har autisme.)

Medlemskontakt

Dorte Schandorph Jensen og Repræsentantskabet delegeret

(bosat i Fredericia Kommune. Jeg er mor til en ung mand, med Infantil Autisme, som bor i egen lejlighed, med støtte og har flex-job. Dorte er også i Handicaprådet i Fredericia og I hovedbestyrelse i Landsforeningen Autisme.)

Ansvarlig for hjemmeside og Repræsentantskabet delegeret

Lisa Mylius Berrig

(Har været med i bestyrelsen siden 2018. Bor i Vejle kommune med med min mand og 2 børn. Min datter er født i 2002 og har autisme)

Øvrige medlemmer af bestyrelsen