Tidligere events

 • 3. nov. 2020-3. nov. 2020

  Piger og autisme

  Vores oplevelse er, at der efterhånden diagnosticeres flere og flere pige med autisme. Piger, der har autisme, kan være et kapitel for sig at forstå, især hvis man allerede kender drenge med samme diagnose. Derfor kommer Søren Glistrup og gør os klogere på, hvad der er så særligt for pigerne. Hvorfor kommer vi så tit galt afsted, og hvorfor er det så svært at være pige med en autismediagnose? Målgruppe: Denne aften henvender sig til forældre eller pårørende til piger med autisme og fagfolk, der er tæt på denne pigegruppe i deres hverdag.

 • 8. okt. 2020-8. okt. 2020

  Foredrag om Relationer

  Autismeforeningen, Kreds Trekanten har inviteret Louise Egelund Jensen til at komme og fortælle om relationer. Efter foredraget vil der blive mulighed for at stille spørgsmål. ”Oplægget tager udgangspunkt i mine egne erfaringer, med de forskellige relationer i mit liv. Jeg vil fortælle om, hvordan de kan komme til at fungere godt og hvilke misforståelser, der kan opstå, som gør relationer svære. Jeg kommer bl.a. ind på relationer Forældre, Venner, Kolleger, Bekendte, Støttepersoner.”

 • 28. jan. 2020-28. jan. 2020

  Forstå dit barn lidt bedre

  Hvis du er forældre eller bedsteforældre til et barn, der har fået en autismediagnose for nylig, er denne aften lige det, du mangler. Først vil du få det mest grundlæggende at vide om autisme i et letforståeligt sprog. Derefter kunne man spørge: ‘Og hvad så…..?’ Den del vil gøre den teoretiske viden praktisk, så den forhåbentlig kan bruges i hverdagen. Målgruppe: Denne aften henvender sig til jer, der har ingen eller meget begrænset viden om autisme. Som udgangspunkt skal man være medlem af foreningen for at kunne deltage. Kontakt gerne bestyrelsen for spørgsmål hertil. Pris: Det er gratis at deltage Tilmelding: Efter først-til-mølle princippet på linket her:

 • 12. jan. 2020-12. jan. 2020

  Biograftur for hele familien

  Vi har lavet en aftale med Vamdrup biograf, som vil vise filmen “Frozen 2” for os.

 • 11. nov. 2019-11. nov. 2019

  Søskendeproblematikker.

  At have en bror eller søster med autisme er ofte svært. Der er tit mange hensyn, der skal tages og det kræver en del af de andre børn i familien. Der er ting, man er nødt til at gøre på en bestemt måde eller ting, der slet ikke lader sig gøre. Søren Glistrup sætter fokus på emnet for os.

 • 4. mar. 2020-4. mar. 2020

  Generalforsamling i Landsforeningen Autisme, Kreds Trekanten

  Generalforsamling i Landsforeningen Autisme, Kreds Trekanten. Sted: NOVA Støttecenter Jupitervej 30 7000 Fredericia

 • 3. okt. 2019-3. okt. 2019

  At have autisme og være udviklingshæmmet

  Hvad kan man forvente af et barn, en ung eller en voksen med begge diagnoser, hvordan forstår man bedst den adfærd, som den enkelte udviser i forskellige situationer, og hvordan kan man håndtere de vanskeligheder barnet eller den unge/voksne har? Hvordan får man den bedste hverdag med sit barn, og hvordan støtter man både barnet med diagnoser og evt. søskende? Oplæg ved pædagogisk konsulent, foredragsholder, underviser & supervisor Pia Lindberg Fenger.

 • 4. sep. 2019-4. sep. 2019

  Lovgivning til børn under 18 år

  Sidder du som forælder eller pårørende til et barn med autisme og/eller er dit barn nyligt diagnosticeret med autisme, så har du nu mulighed for at få svar på nogle af dine spørgsmål til, hvad I kan få hjælp til og rettigheder til støtte.

 • 7. jun. 2019-7. jun. 2019

  Åbent Hus I Foreningernes hus, Vejle

  Som en del af Folkemødet i Vejle holder vi åbent hus. Her kan du møde en række af de foreninger, der holder til i huset og se og høre om de mange aktiviteter, som huset rummer. Fredag den 7. juni fra kl. 13.00 - 19.00

 • 27. apr. 2019-27. apr. 2019

  Temadag ved psykolog Søren Glistrup

  Autismeforeningen Kreds Trekanten inviterer igen i år til temadag. Evalueringen af sidste års temadag var så god, at vi vover at gentage konceptet. En hel lørdag, hvor du denne gang kan du blive klogere på konflikthåndtering og på sammenhængen mellem autisme og stress. Når vi går hjem, ved vi forhåbentlig lidt mere om, hvordan vi kan agere, når stress og konflikter præger hverdagen. Denne gang har vi valgt at have to oplæg, og der bliver mulighed for at diskutere oplæggene og dele erfaringer i mindre grupper og i plenum. Søren Glistrup, som også var vores oplægsholder sidste år, har ansvaret for det faglige indhold. Søren Glistrup har mange års erfaring som psykolog med bl.a. autisme som sit arbejdsområde. Han har tidligere været ansat ved PPR i Vejle Kommune og er nu ansat som specialpsykolog på Børnepsykiatrisk afdeling. De seneste 10 år har Søren også haft privat praksis i Vejle.

 • 21. aug. 2020-21. aug. 2020

  Familieudflugt til Skærup ZOO

  Vi har lavet en aftale med Skærup Zoo, som vil holde aftenåbent kun for os. Vi mødes kl. 17.00 og arrangementet slutter senest kl. 20.30. Foreningen betaler en del af arrangementet og sørger også for en pose dyrefoder pr. familie. Medbring selv egen mad, drikke og service. Som udgangspunkt skal man være medlem af foreningen for at kunne deltage. Kontakt gerne bestyrelsen for spørgsmål hertil. Prisen er 25 kr. for børn og 50 kr. for voksne. Tilmelding: Efter først-til-mølle princippet på linket Arrangementet gennemføres ved min. 20 tilmeldte. Sidste frist for køb af billetter er d. 10/8 2020.