Skammerens Datter II - Slangens Gave

Event dato:
9. feb. 2019 - 9. feb. 2019

Landsforeningen Autisme Kreds Vestegnen har i samarbejde med Glostrup Bio arrangeret en særforestilling kun for medlemmer af autismeforeningen med reduceret billetpris.

Lyd og lys vil være tilpasset, så det er mere autisme-venligt. Det betyder at lyden ikke er så høj som man normalt oplever det under en biografforestilling og der er ikke skruet så meget ned for lyset som normalt.

Der kan købes slik og drikkevarer i biografen. Man må ikke medbringe slik og drikkevarer udefra.

Under filmen er der mulighed for at trække ud i foyeren, hvis man har brug for ro eller en pause. Efter filmen er der mulighed for at sidde i foyeren og mødes med andre medlemmer eller stille spørgsmål til bestyrelsen.

Der er ikke nummererede pladser, men der er god plads i biografen, da vi ikke sælger alle pladser.

Dørene åbner kl. 10:15


Trailer til Skammerens Datter II: Slangens Gave


Lidt om filmen

Fantasy-filmen 'Skammerens datter 2: Slangens gave' er efterfølgeren til Skammerens datter fra 2015.

Filmen følger pigen Dina, der har arvet sin mors overnaturlige og magiske skammerevner og lever en nomade tilværelse på flugt. Men en dag møder hun en mystisk mand, der påstår at være hendes far - og det er ikke hvem som helst, det er nemlig sortemesteren Sezuan, som har evnen til at få folk til at se og føle ting.

Da hendes venner Davin og Nico tages til fange og indespærres, slår Dina sig sammen med sin far, der hjælper hende med at finde nogle helt nye evner. 

'Skammerens datter 2: Slangens gave' er instrueret af manden bag Antboy, og er baseret på det tredje bind i bogserien 'Skammerens børn' skrevet af Lene Kaaberbøl om magiske evner, drager og onde regenter, der kan placeres i samme kategori med lignende fantasy-universer som 'Harry Potter'.


Sted:

Glostrup Bio
Bryggergårdsvej 2
2600 Glostrup

Tid:
Lørdag 9. februar kl. 11:00

Pris:
50 kr. pr. billet

Køb billet til Skammerens Datter II: Slangens Gave