• 83927606_599110094273883_2070975939562438656_n

Autisme Ungdom er Danmarks nye ungdomsorganisation for og af unge med autisme tæt på livet i alderen fra 13 til og med 29 år. Autisme Ungdom starter en lokalafdeling i Lolland og Guldborgsund Kommune på en stiftende generalforsamling den 1. marts kl. 10.00 – 15.00 i Frivilligcenter Maribo, Sdr. Boulevard 82A

• svømmepige

Når en borgere får medhold i, at en myndighed har begået fejl i deres sag inden for socialområdet, er der ingen mulighed for kompensation for de tab, fejlene har medført.

• Næstved gymnasium

Orientering om Næstved Gymnasiums autismeklasse - optagelsesprocedure

• faxe vandrehjem -3

I Faxe har de en helt speciel mulighed for personer, der ellers ikke kan finde plads på arbejdsmarked.

• Foredrag Mathilde

Foredrag med Mathilde Lusty Sørensen Mathilde har selv autisme og er foredragsholder, blogger og skribent. Mathilde vil med sit foredrag besvare nogle at de spørgsmål, både den unge, forældrene og fagpersonerne kan tumle med. Der er i øvrigt lavet en ny ungdomsforening for 14-30-årige med navnet ”Autisme Ungdom”. Det er de unges forening, og det er de unge selv, der skaber, driver og styrer foreningen.

• I Folketidende kunne man den 8. januar læse, at Guldborgsund Byråd kort før jul har bevilliget 20 millioner kroner til et nyt byggeri til Autismecentret, der skal stå færdig i 2020.