• Næstved gymnasium

Orienteringsmøde om Næstved Gymnasiums autismeklasse mandag 3.februar kl. 19.00

• faxe vandrehjem -3

I Faxe har de en helt speciel mulighed for personer, der ellers ikke kan finde plads på arbejdsmarked.

• Foredrag Mathilde

Foredrag med Mathilde Lusty Sørensen Mathilde har selv autisme og er foredragsholder, blogger og skribent. Mathilde vil med sit foredrag besvare nogle at de spørgsmål, både den unge, forældrene og fagpersonerne kan tumle med. Der er i øvrigt lavet en ny ungdomsforening for 14-30-årige med navnet ”Autisme Ungdom”. Det er de unges forening, og det er de unge selv, der skaber, driver og styrer foreningen.

• I Folketidende kunne man den 8. januar læse, at Guldborgsund Byråd kort før jul har bevilliget 20 millioner kroner til et nyt byggeri til Autismecentret, der skal stå færdig i 2020.

• Børne- og Skoleudvalget i Lolland Kommune ser med alvor på en stigning på 23,1 procent i antal visitationer til specialklasser. Med den viden, som bl.a. socialstyrelsen og autismeforeningen har, er det for os dog ikke overraskende.